Ugrás a tartalomra

Párkapcsolat-gazdagítás négyszemközt

A párkapcsolatok 7 fontos területének körüljárása előadásokon, egyéni, páros és kicsoportos feladatokon keresztül, otthonotok kényelméből, saját tempótokban.

Párkapcsolat-gazdagítás négyszemközt

Részletek

A négyszemközti program célja, hogy lehetőséget teremtsen arra, hogy otthon, kettesben, külső segítség nélkül tegyetek a párkapcsolatotok ápolásáért. A program során 7 fontos, párkapcsolatot érintő témában tudtok elmélyülni, mely megegyezik a csoportos párkapcsolat-gazdagító műhely tematikájával. Minden témához tartozik egy videó, majd több egyéni és páros feladat, amelyet saját tempótokban tudtok elvégezni.

A négyszemközti program NEM tartalmaz mentorpári konzultációt. Amennyiben a program alatt mégis szeretnétek egy mentorpárral átbeszélni a bennetek felmerült kérdéseket, erre a mentorpárral egyeztetett helyen és időben (akár személyesen, akár online) biztosítunk lehetőséget. Egy 90 perces alkalom díja 8000 Ft.

Regisztráció: https://ketigen.com/regisztracio/

Témakörök

Anyagiak

Alapítványunk támogatásokból tartja fenn magát. Kiadásunk a négyszemközti program kapcsán 9500 Ft / pár. Ennél lehet többet és kevesebbet is utalni.

Események

Négyszemközti program

Négyszemközti program

  • Bármikor végezhető
  • Online

Négyszemközti program

  • Bármikor végezhető

A Négyszemközti program célja, hogy lehetőséget teremtsen arra, hogy otthon, kettesben, külső segítség nélkül tegyetek a párkapcsolatotok elmélyítéséért. További részletek olvashattok a programról a Programtípusok menü alatt!

További események

Statisztika

  • 208 résztvevő pár (2022 december óta)
  • 87% értékelte hasznosnak
  • 94% ajánlaná a programot

Visszajelzések

  • Nagyon jó, hogy létezik ilyen program és hogy egyelőre ingyenesen, ez meg egy hatalmas ajándék!

  • A feladatok nagyon jó beszélgetés-indítók is voltak, mindketten sokkal többet beszéltünk, sokkal tovább vittük a beszélgetés fonalát, mint pusztán csak a feladatok kérdéseire való válaszadás. Egy kapcsolat elején is nagyon hasznos, főleg, mert mindketten kíváncsiak vagyunk a másikra, egymás alaposabb megismerésében is sokat segít a program.

  • Köszönjük, hogy érdekes és hasznos párkapcsolat-építő tanácsokat kapunk.

  • Minden házasságot ápoló, erősítő program nagyon jó lehetőség a pároknak a kapcsolatuk fejlesztésére.

Cookie-k hozzájárulása

Weboldalunk használatának legjobb élménye érdekében szükségünk van az Ön hozzájárulására a cookie-k feldolgozásához. Ezek kis fájlok, amelyeket ideiglenesen a böngészője tárol. Köszönjük, hogy megadta nekünk, és segít nekünk a weboldal további fejlesztésében.