Ugrás a tartalomra

Nyolcszemközti párkapcsolat-gazdagító program

7 fontos terület körüljárása otthonotok kényelméből előadásokon, egyéni és páros feladatokon keresztül, majd minden témát követően mentorpári találkozó.

Nyolcszemközti párkapcsolat-gazdagító program

Részletek

Ha szeretnétek személyre szabottan mélyíteni, erősíteni a kapcsolatotokat, akkor várunk titeket a nyolcszemközti műhelyünkre! Lehetőségetek van egy online előzetes beszélgetésen megismerkedni a titeket kísérő mentorpárral, majd további 7 alkalommal találkozhattok, jellemzően kétheti rendszerességgel. Minden találkozó előtt egy előadás-videót és ahhoz tartozó feladatokat kaptok, amelyeket otthon tudtok megnézni ill. elvégezni. A mentorpári alkalom során elsősorban a tapasztalatok, elakadások, kérdések átbeszélésére, illetve további páros feladatok közös feldolgozására van lehetőség. 

A Nyolcszemközti program két modulból áll – az első modulba tartozik az első három téma feldolgozása (1. Család, ahonnan jövök, 2. Személyiség, 3. Kommunikáció), míg a második modulba a fennmaradó négy téma (4. Konfliktuskezelés, 5. Intimitás, 6. Pénz, idő, szerepek, 7. Célok, elköteleződés).

A Nyolcszemközti program formái:

  • Személyes találkozással budapesti helyszínen.
  • Online formában, a világhálón kapcsolódtok össze a mentorpárral. Résztvevőként akár együtt, akár különböző helyszínről is bekapcsolódhattok a műhelybe.

A program sikeres elvégzése esetén ajándékban részesültök!

A Nyolcszemközti program még nem indult el, előkészítés alatt áll!

Témakörök

Anyagiak

Lehetőségetek van a programra való jelentkezés során kiválasztani, hogy az egész programra regisztráltok, vagy inkább két részletben vesztek részt a műhelyen. Az első modul önmagában is, míg a második modul kizárólag az első modul után végezhető el.

  • Teljes műhely ára: 72.000 Ft / pár / 7 alkalom
  • 1. Modul ára: 35.000 Ft / pár / 1-3. téma
  • 2. Modul ára: 45.000 Ft / pár / 4-7. téma

Alapítványunk támogatásokból tartja fenn magát. Bátorítunk titeket is, hogy adományaitokkal támogassatok minket, hogy még több hasonló műhelyt/programot tudjunk tartani. Kérjük, hogy adományotokat a KétIgen Alapítvány OTP Banknál vezetett 11742094-26992288 számlaszámára. Megjegyzés rovatban mindenképpen szerepeljen az adomány szó.

Cookie-k hozzájárulása

Weboldalunk használatának legjobb élménye érdekében szükségünk van az Ön hozzájárulására a cookie-k feldolgozásához. Ezek kis fájlok, amelyeket ideiglenesen a böngészője tárol. Köszönjük, hogy megadta nekünk, és segít nekünk a weboldal további fejlesztésében.