Ugrás a tartalomra

5 napos HÁLÁS kihívás

Nyereményjáték

Csatlakozz 5 napos hálás kihívásunkhoz és nyerj értékes nyereményeket

5 napos HÁLÁS kihívás

A kihívás, aminek a végén hálás leszel, hogy csatlakoztál!

Lehet, hogy épp megfáradtatok a párkapcsolatban, vagy mostanában konfliktusok tengerével kell megküzdenetek. Az is lehet, hogy a mézesheteket élitek és minden csodás és rózsaszín. Bármelyik csoportba is tartoztok, érdemes csatlakozni a kihíváshoz!

Miért érdemes csatlakoznod?

Tudományosan bizonyított tény, hogy a hálának rengeteg pozitív hatása van, ezek közül az egyik, hogy a hála kifejezése pozitívan hat a párkapcsolatra!

Találd meg minden nap azt a helyzetet, pillanatot, amikor a párod valamilyen módon kifejezte feléd a szeretetét, figyelmességét, és amiért hálás vagy! Azt szeretnénk, ha 5 nap elteltével meglátnátok a párotok erősségeit, jó tulajdonságait, kedvességét, mert sokszor a hétköznapokban fel sem tűnnek ezek a dolgok.

A kihívás feltétele:

  • csatlakozz az eseményhez
  • minden nap írj egy kommentet az aznapi poszt alá! Ez lehet egy szó, egy kép, egy emoji vagy akár részletesebb kifejtése annak, amiért aznap hálás vagy a párodnak!

 Nyeremények:

  • Kétigenes bögre
  • Kétigenes őszi randiest belépő
  • Kétigenes 7 alkalmas kurzus részvételi lehetőség

Szabályok:

A nyereményjáték 2024. június 10. hétfő 8:00-tól 2024. június 14. péntek 23:00-ig tart.

Sorsolás: 2024. június 15. szombat este 8 órakor.

A sorsoláson azok vehetnek részt, akik bejelölték a Facebook eseményt ÉS minden nap írtak egy kommentet.

A nyertesek nevét a poszt alatt kommentben közöljük.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen módon nem szponzorálta, nem támogatja, nem kezeli. A Facebook mentesül minden felelősség alól.

Cookie-k hozzájárulása

Weboldalunk használatának legjobb élménye érdekében szükségünk van az Ön hozzájárulására a cookie-k feldolgozásához. Ezek kis fájlok, amelyeket ideiglenesen a böngészője tárol. Köszönjük, hogy megadta nekünk, és segít nekünk a weboldal további fejlesztésében.