Ugrás a tartalomra

Rólunk

Küldetésünk

Küldetésünk

Mindannyian vágyunk a hosszan tartó, harmonikus párkapcsolatra, azonban nem mindig értjük a kapcsolatok működését, sőt néha saját magunkat sem. A KétIgen Alapítvány küldetése, hogy segítséget nyújtsunk a pároknak, hogy közös élményeken, programokon keresztül tanuljanak arról, hogyan tehetnek tudatosan a mindennapokban párkapcsolatunk ápolásáért. A széles programválaszték közül mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt.

Ne csak keresd, szeresd az igazit!

Szakmai elveink

Programunk a családterápiában elterjedt rendszerszemléleten alapszik. A párkapcsolatra mint élő rendszerre tekintünk, amelynek bármelyik tagja változik, az hatással van az összes többi tagra és az egész rendszerre. A rendszernek nemcsak az „én” és a „te” az alkotóeleme, hanem a „mi” is. A „mi” több, mint az „én” meg a „te” együttvéve. Hisszük, hogy a kapcsolat élő rendszer, amelyet táplálnunk kell, vigyáznunk kell rá, különben meghalhat, mint bármely más élőlény.

Hitbeli elvek ismertetése nem része a tematikának, célunk a pszichológia és párterápia kutatási eredményeinek és tapasztalatainak átadása.

Szakmai elveink

Adományok

Szeretnénk országszerte minél több párnak segíteni abban, hogy különböző programok segítségével tanulhassanak a párkapcsolatok hosszan tartó harmonikus működéséről. A programok szervezését és lebonyolítását az Alapítvány önkéntesei, szabadidejükben végzik. Bátorítunk benneteket: adományaitokkal támogassatok minket, hogy minél több programot tarthassunk és minél több párnak segíthessünk!

Nemcsak anyagilag tudjátok támogatni a munkánkat, hanem időtök, szaktudásotok felajánlásával is!

Adományoznék!

Vezetők

Csapatunk

Mentorpárok

A KétIgen mentorpárjainak kiterjedt gyakorlata van és külön felkészítést is kapnak párokkal való általános (nem terápiás) munkára. Jó egyéni és párkapcsolati önismeretük van. Sok-sok éve élnek párkapcsolatban, házasságban. Jellemzően a mentorpár egyik tagja szakember. Munkájukat szakmai szupervízió mellett végzik.

Konzulensek

Cookie-k hozzájárulása

Weboldalunk használatának legjobb élménye érdekében szükségünk van az Ön hozzájárulására a cookie-k feldolgozásához. Ezek kis fájlok, amelyeket ideiglenesen a böngészője tárol. Köszönjük, hogy megadta nekünk, és segít nekünk a weboldal további fejlesztésében.