Ugrás a tartalomra

Együttműködés a Vakvarjú Étteremmel

Programok

Játékos „szerelemteszt” a VakVarjúk Irkafirkáján Valentin-napon Crowpidó ajánlásával

Együttműködés a Vakvarjú Étteremmel

Újabb izgalmas hírünk van számotokra! Elindult az együttműködésünk a Vakvarjú Étteremmel!

Az alábbiakban olvashatjátok micsoda különlegesség készült velük.

Crowpidó, a Varjúcsalád szerelmi tanácsadója már alig várrrja, hogy nyilacskáit kilője éttermeinkben Valentin-nap alkalmából, hogy a nálunk asztalt foglaló szerelmesek a jövőben is úgy nézzenek egymásra, mint amikor az a bizonyos szikra felpattant közöttük.

A Varjúfészekben nemcsak Crowpidó veti latba minden tudását, hanem a KétIgen Alapítvány is, akik célja, hogy Magyarországon minél több tartós, örömteli párkapcsolat legyen.

Ezen a napon egy speciális Irkafirkát találtok tányérotok alatt – a VakVarjú és a KétIgen játékos, izgalmas, mosolyra fakasztó „szerelemtesztjét”.

Töltsétek ki a finom falatok előtt, közben, után, s talán még olyan dolgot is ki tudtok deríteni egymásról, amit eddig a rózsaszín felhők miatt talán nem vettetek észre, és ami garantáltan még pezsdítőbbé varázsolja kapcsolatotokat.

Étteremcsaládunk tulajdonosa, Semsei Rudolf és felesége, Dobay Eszter 2020-ban a Házasság Hete “nagyköveteiként” a csapatjáték szerelemmel mottót választották. Huszonévesen találkoztak, és véleményük szerint a Jóisten is segítette őket abban, hogy a felnőtté válás rögös útján nem eltávolodtak egymástól, hanem igazi csapatjátékosok módjára szépen összecsiszolódtak.

“Ezt a kis játékot nemcsak Valentin-napra, nemcsak a Házasság Hetére, hanem a mindennapokban is nagy szeretettel ajánljuk!”

Szerelemre fel egy finom ebéd vagy vacsora mellett fészkeinkben!


Cookie-k hozzájárulása

Weboldalunk használatának legjobb élménye érdekében szükségünk van az Ön hozzájárulására a cookie-k feldolgozásához. Ezek kis fájlok, amelyeket ideiglenesen a böngészője tárol. Köszönjük, hogy megadta nekünk, és segít nekünk a weboldal további fejlesztésében.