Ugrás a tartalomra

Egy nap egymásért – Szülők leszünk?!

Egész napos tematikus program, melynek célja egy adott témakör alapos körüljárása előadások, egyéni, páros, kiscsoportos feladatokon keresztül, mentorpárok támogatásával.

Egy nap egymásért – Szülők leszünk?!

Részletek

Az Egy nap egymásért – Szülők leszünk?! műhely azoknak a gyermekvállalás és szülővé válás előtt álló pároknak szól, akik szeretnének tudatosan tenni a kapcsolatukért. Nincs még egy olyan előre látható változás a párkapcsolatban, amely olyan gyökeresen és rövid idő alatt rendezné át az életünket, mint a gyermekvállalás. Habár a gyermekvárás folyamata a legtöbb pár számára egy örömmel teli időszak, de sokrétű kihívásokat is tartogat, amelyekre jobb előre tudatosan készülni. Szeretnénk segíteni abban, hogy a szülővé válás eltávolodás helyett megerősödést hozzon a kapcsolatotokba.

Várunk minden párt, akik első gyermeküket tervezik vagy várják, és azokat is, akik még nem döntötték el, hogy szeretnének-e gyermeket. Az egynapos műhelyen egyéni, páros és kiscsoportos feladatokon, valamint rövid előadásokon keresztül járjuk körbe a szülővé válás testi-lelki és párkapcsolati folyamatait.

Témakörök

Témakörök

 1. Szülővé válás sokszínű megélései
 2. Gyermekvállalással kapcsolatos változások
 3. Dilemmák
 4. Elég jó szülőség
 5. Családi minták
 6. Párkapcsolat ápolás
 7. Erőforrások

Anyagiak

Alapítványunk támogatásokból tartja fenn magát. Bátorítunk titeket is, hogy adományaitokkal támogassatok minket, hogy még több hasonló műhelyt tudjunk tartani. Az egész napos műhely kapcsán az egy párra jutó kiadásunk 25.000 Ft/pár, ennél lehet többet és kevesebbet is utalni. Kérjük, hogy adományotokat a jelentkezéssel egy időben utaljátok el a KétIgen Alapítvány OTP Banknál vezetett 11742094-26992288 számlaszámára. Megjegyzés rovatban mindenképpen szerepeljen az adomány szó.

Események

Ilyen eseményt nem találtunk.

Statisztika

 • 22 résztvevő pár
 • 2 alkalom (2023 február óta)
 • 84% értékelte hasznosnak
 • 89% ajánlaná a programot

Visszajelzések

 • Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla, annyira érződött az átgondoltság, felépítettség, gondosság és a lelkesedés! Nagyon sokat kaptunk, és közben egymáshoz is közelebb kerültünk.

 • A személyes történetek, tapasztalatok megosztása adott a legtöbbet, amik által megértettem, hogy mindannyian fogunk hibázni, de azért lehetünk elég jó szülők. A páros beszélgetés témái jó gondolatébresztők voltak nekünk.

 • Remek volt az íve, tökéletes ritmusban váltották egymást a frontális részek, kiscsoportok, páros feladatok, és nagyon jó ötlet a kreatív fás feladat és szuper szülő – elég jó szülős mondatok.

 • A program nagyon jól kitalált és jó dinamikával működött, egyáltalán nem vesztettem el az érdeklődésemet a nap folyamán a fáradtság miatt.

Fotók a korábbi műhelyekről

Cookie-k hozzájárulása

Weboldalunk használatának legjobb élménye érdekében szükségünk van az Ön hozzájárulására a cookie-k feldolgozásához. Ezek kis fájlok, amelyeket ideiglenesen a böngészője tárol. Köszönjük, hogy megadta nekünk, és segít nekünk a weboldal további fejlesztésében.