Ugrás a tartalomra

Randiest pároknak

Egyestés, könnyed randiprogram mindazoknak, akik tudatosan szeretnének tenni a párkapcsolati harmónia megőrzéséért.

Randiest pároknak

Részletek

A Randiest fókuszában az egyéni és a páros önismeret áll. Az est előadói saját életükből és párokkal való munkájuk során szerzett tapasztalataikból merítve beszélnek az önismeret fontosságáról a párkapcsolatban. Az est folyamán saját pároddal dolgozva szereztek élményeket arról, hogyan ápolhatjátok párkapcsolatotokat a mindennapokban. Ajánljuk ezt a programot minden olyan párnak, akik voltak már párkapcsolati gödörben vagy azoknak, akik szeretnék elkerülni, hogy belekerüljenek.

Egy kapcsolat nem azért tart sokáig, mert erre rendeltetett, hanem mert két ember úgy dönt, hogy megőrzi egymást, küzd egymásért, és dolgozik azért, hogy a kapcsolat tényleg működjön.

Témakörök

Témakörök

Az egyes estek különböző témákba adnak betekintést. Eddigi estjeink témái között szerepeltek a következők:

 • Párkapcsolat-ápolás a hétköznapokban
 • Egyéni és páros önismeret
 • Különbözőségeinkből erőforrás

Anyagiak

Alapítványunk támogatásokból tartja fenn magát. Bátorítunk titeket is, hogy adományaitokkal támogassatok minket, hogy még több hasonló műhelyt/programot tudjunk tartani. Kiadásunk a Párkapcsolat-gazdagító est kapcsán 5.000 Ft/pár,  ennél lehet többet és kevesebbet is utalni. Kérjük, hogy adományotokat a jelentkezéssel egy időben utaljátok el a KétIgen Alapítvány OTP Banknál vezetett 11742094-26992288 számlaszámára. A megjegyzés rovatban mindenképpen szerepeljen az adomány szó.

Események

Randiest pároknak

Randiest pároknak

Randiest pároknak

 • 2023. 12. 12.
 • 18:30 – 21:00

Költségek: Kiadásunk a Párkapcsolat-gazdagító est kapcsán 5.000 Ft/pár, ennél lehet többet és kevesebbet is utalni. Kérjük, hogy adományotokat a jelentkezéssel egy időben utaljátok el a KétIgen Alapítvány OTP Banknál vezetett 11742094-26992288 számlaszámára. A megjegyzés rovatban mindenképpen szerepeljen az adomány szó.

Mentorpár: Makovsky Zsuzsi + Miki. Olvass róluk a Mentorpárok szekcióban a Rólunk oldalon.

Regisztrációs határidő: 2023.12.06.

Helyszín: Márai Sándor Művelődési Ház, Budapest, Krisztina tér 1, 1013 (A helyszínváltozás jogát fenntartjuk!)

További részletek a programról a Programtípusok alatt olvashatók.

További események

Statisztika

 • 101 résztvevő pár
 • 3 alkalom (2022 május óta)
 • 85% értékelte hasznosnak
 • 93% ajánlaná a programot

Visszajelzések

 • Azért volt nagy ajándék számunkra az a három óra, amit együtt töltöttünk, mert kicsit ki tudtunk zökkenni a mindennapok útvesztőjéből. Jó volt, hogy tudtunk figyelni egymásra. Az est segített nekünk abban, hogy a házasságunk, az egymás iránti szerelmünk és tiszteletünk újra a fókuszba kerüljön. Házaspárként érkeztünk és szerelmespárként mentünk haza.

  Heni és Szabolcs
 • Rámutatott arra, mennyire fontos kommunikálni az érzéseinket, és minőségi időt együtt tölteni.

 • Fantasztikus volt, visszarepített a kezdeti rózsaszín “ködbe”, a szimbiotikus állapotba, segített megérteni, hogy mennyire fontos a mindennapokban az egymásra fordított figyelem.

 • A program abban gazdagította a párkapcsolatomat, hogy újra tudatosíthattuk magunkban, mennyire fontos, hogy odafigyeljünk a másikra, és hogy nem minden olyan magától értetődő, mint ahogy azt sokszor elképzeljük. Hogy igenis lesznek mélypontok, de azért vagyunk ketten ezen az úton, hogy közös erőkkel átmeneteljünk mindenen.

 • Segített jobban megismerni a párkapcsolatban rejlő kincseket, és saját magunkról is rengeteget tanulhattunk a program által.

Fotók a korábbi estekről

Cookie-k hozzájárulása

Weboldalunk használatának legjobb élménye érdekében szükségünk van az Ön hozzájárulására a cookie-k feldolgozásához. Ezek kis fájlok, amelyeket ideiglenesen a böngészője tárol. Köszönjük, hogy megadta nekünk, és segít nekünk a weboldal további fejlesztésében.