Ugrás a tartalomra

NégyBakancs Túra a TI szemetekkel

Megjelenéseink

A Barangoló Család élménybeszámolója a NégyBakancs túráról

NégyBakancs Túra a TI szemetekkel

A NégyBakancs - Párkapcsolat-gazdagító túránk továbbra is az egyik legnépszerűbb programunk közé tartozik! A program elindulása óta már több, mint 300 pár vett részt rajta. Szuper látni azt, hogy milyen sokan érdeklődtök iránta. Alapítványunk szorgosan dolgozik azon, hogy az ország minél több részére elvihesse ezt a könnyed, felemelő programot számotokra.

Nemrég a Barangoló Családnak is lehetősége volt kipróbálni ezt a túrát, amiről egy részletes blogbejegyzés született! Ha gondolkodtok még azon, hogy vajon érdemes-e ellátogatni Nagymarosra és kipróbálni a párkapcsolat-gazdagítás ezen rendhagyó formáját, akkor olvassátok el a beszámolójukat!

A velük való együttműködésünk keretében egy nyereményjátékkal is készültünk, amiben három értékes ajándékot nyerhetnek a résztvevők. A nyereményjátékban való részvétel feltételeiről a Barangoló Család Facebook posztjában olvashattok!
Sorsolás 2023.10.01. 20:30 élő bejelentkezéssel!

Szeptemberben két újabb túratémával gazdagodott ezen programunk:

  • Én hitem, Te hited, Mi hitünk
    • Ajánljuk ezt a témát azoknak, akik szeretnék jobban megismerni egymás világnézeteit, hitrendszerét, életfilozófiáját és az ebben való egyetértés vagy egyet nem értés párkapcsolatra gyakorolt hatását.
  • Tudatos párkeresőknek
    • Ajánljuk ezt a témát azoknak, akik jelenleg egyedülállók, azonban vágynak arra, hogy párkapcsolatban éljenek. A túra kérdései és feladatai segítenek abban, hogy végiggondolja eddigi tapasztalatait, saját viszonyát a jelenlegi helyzethez, valamint célokat tűzzön ki a jövőre vonatkozóan.

Cookie-k hozzájárulása

Weboldalunk használatának legjobb élménye érdekében szükségünk van az Ön hozzájárulására a cookie-k feldolgozásához. Ezek kis fájlok, amelyeket ideiglenesen a böngészője tárol. Köszönjük, hogy megadta nekünk, és segít nekünk a weboldal további fejlesztésében.