Ugrás a tartalomra

Új cikk a NégyBakancs túráról

Megjelenéseink

Új cikk készült a NégyBakancs túráról, melyet a Meglepetés Magazin 05.16-ai számában olvashattok!

Új cikk a NégyBakancs túráról

Tavasszal megkeresést kaptunk a Meglepetés Magazintól, hogy szívesen készítenének egy riportot a NégyBakancs túráról! A közös együttműködés eredményeként a XXVIII. évfolyam 20. számában egy kétoldalas cikk keretében olvashattok a NégyBakancs túráról.
Az Alapítvány részéről Sindylková Zsófia, a program egyik kidolgozója mesélt erről a játékos, megmozgató, ugyanakkor felemelő randiprogram lehetőségről.

A cikk részletesen beszámol arról, honnan jött az ötlet egy ilyen párkapcsolat-gazdagító túra létrehozására, milyen témákban lehet elmélyülni a túra során, mi a célja ennek a túrának. A cikk hasznos információkat is tartalmaz arra vonatkozóan, hogy mire van szükségünk ahhoz, hogy résztvegyünk ezen a túrán.

A cikk részeként személyes élménybeszámolót is hallhatunk olyan pároktól, akik már korábban kipróbálták ezt a túrát!

Szeretnél többet olvasni a NégyBakancs - párkapcsolat-gazdagító túráról? Felkeltette az érdeklődésedet ez a program? Olvass róla részletesebben a Programtípusok menüpontban! Ha kérdésed merült fel, lépj velünk kapcsolatba!

Cookie-k hozzájárulása

Weboldalunk használatának legjobb élménye érdekében szükségünk van az Ön hozzájárulására a cookie-k feldolgozásához. Ezek kis fájlok, amelyeket ideiglenesen a böngészője tárol. Köszönjük, hogy megadta nekünk, és segít nekünk a weboldal további fejlesztésében.